Logo da.boatexistence.com

Kan du køre til mount ainslie?

Indholdsfortegnelse:

Kan du køre til mount ainslie?
Kan du køre til mount ainslie?

Video: Kan du køre til mount ainslie?

Video: Kan du køre til mount ainslie?
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Biladgang til toppen af bjerget er via Mount Ainslie Drive fra Fairburn Avenue i forstaden Campbell. Der er en parkeringsplads på toppen af bjerget ved udsigten.

Hvor parkerer du for at gå op ad Mount Ainslie?

Du kan starte denne tur på en række steder fra forstæderne Campbell, Ainslie og Hackett, men vi valgte at starte den ved foden af Mount Ainslie, lige som du drejer fra Fairbairn Avenue ind på topvejen. parkeringspladsen er på venstre side af vejen og meget tydelig og nem at finde.

Hvor lang tid tager det at gå op ad Mount Ainslie?

Op ad bakke tager ca. 35-45 minutter, hvis man går. Anstændigt tager 15-20 min. Der er et par sektioner med trapper, men det hele er brolagt, så der er ikke behov for vandrestøvler. Dette er ikke en svær tur med hensyn til terræn, men de 200m+ stigning får hjertet til at pumpe.

Er der toiletter på Mt Ainslie?

Nej, der er ingen toiletter på bjerget. Der er et springvand øverst, hvis du beslutter dig for at gå op, men hvis du har brug for et badeværelse, finder du et ved War Memorial (de nemmeste at komme til er på Poppy's Cafe).

Hvorfor hedder det Mount Ainslie?

Mount Ainslie grænser op til de indre forstæder Campbell, Ainslie og Hackett og er opkaldt til ære for James Ainslie, en nybygger fra det 19. århundrede, der var tilsynsførende på Duntroon, en stor ejendom i området.

Anbefalede: