Logo da.boatexistence.com

Spillede anna faris på venner?

Indholdsfortegnelse:

Spillede anna faris på venner?
Spillede anna faris på venner?

Video: Spillede anna faris på venner?

Video: Spillede anna faris på venner?
Video: Anna Faris and Jimmy Kimmel Openly Discuss Their Children's Health Struggles 2024, Kan
Anonim

Anna Kay Faris (/ˈɑːnə ˈfærɪs/; født 29. november 1976) er en amerikansk skuespillerinde, podcaster og forfatter. … På tv havde Faris en tilbagevendende rolle som Erica i den sidste sæson af NBC sitcom Friends (2004) og medvirkede som Christy Plunkett i CBS sitcom Mom (2013–2020).

Hvem spillede Anna Faris på Friends?

Portrætter. Anna Faris portrætterer Erica i Friends, i afsnittene "The One With The Birth Mother", "The One Where Joey Speaks French", "The One With Rachel's Going Away Party" og " Den sidste, del 1". Hun portrætterede for nylig som Christly Plunkett i CBS sitcom Mom.

Hvilket år var Anna Faris på Friends?

I 2004 debuterede Faris i den sidste sæson af sitcom Friends i den tilbagevendende rolle som Erica, moren hvis tvillingebørn er adopteret af Chandler og Monica, og i sommer det år filmede hun en lille rolle i Ang Lees drama Brokeback Mountain (2005).

Fødte Anna Faris virkelig på Friends?

I "The Last One" Erica føder, og afslører, at hun faktisk var gravid med tvillinger – noget der løb i hendes familie – men hun havde misfortolket henvisningen til to hjerteslag som refererer til hendes hjerte og babyens.

Hvem er Erica på Friends?

Anna Faris Faris optræder i fem afsnit af seriens sidste sæson som Erica, den unge fødende mor til Chandler og Monicas tvillinger.

Anbefalede: