Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal det amerikanske flag flages?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal det amerikanske flag flages?
Hvornår skal det amerikanske flag flages?

Video: Hvornår skal det amerikanske flag flages?

Video: Hvornår skal det amerikanske flag flages?
Video: Two Flags West - 1950 - Joseph Cotten 2024, Kan
Anonim

Tid og lejligheder til visning. (a) Det er den universelle skik kun at vise flaget fra solopgang til solnedgang på bygninger og på stationære flagstave i det fri. Men når der ønskes en patriotisk effekt, kan flaget vises 24 timer i døgnet, hvis det er korrekt oplyst i mørkets timer.

Hvornår må flaget ikke flages?

Du må ikke flyve med flaget i dårligt vejr, medmindre det er et flag i al slags vejr. Flaget kan kun flages om natten, hvis det er korrekt belyst. Ellers skal den kun flyves fra solopgang til solnedgang. Flaget skal altid have lov til at falde frit.

Hvad er reglerne for det amerikanske flag?

Flaget må aldrig røre ved noget under det, såsom jorden, gulvet, vandet eller varer. Flaget bør aldrig bæres fladt eller vandret, men altid højt og frit. Flaget må aldrig bruges som tøj, sengetøj eller draperier.

Er det OK at flage med det amerikanske flag hver dag?

Du kan flage med det amerikanske flag alle dage, men flagkoden anbefaler især at vise det på uafhængighedsdagen samt andre store helligdage som Flag Day, Labor Day og Veteranernes dag. … Det amerikanske flag skal vaje på halv stang fra solopgang til middag og derefter hejses til fuld stang resten af ferien.

Kan du lade et amerikansk flag være oppe hele tiden?

Flagkoden angiver, at det er den universelle skik kun at vise flaget fra solopgang til solnedgang på bygninger og på stationære flagstave i det fri. Men når der ønskes en patriotisk effekt, kan flaget vises 24 timer i døgnet, hvis det er korrekt belyst i mørkets timer.

Anbefalede: