Logo da.boatexistence.com

Hvem er tyrann mathieu kæreste?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er tyrann mathieu kæreste?
Hvem er tyrann mathieu kæreste?

Video: Hvem er tyrann mathieu kæreste?

Video: Hvem er tyrann mathieu kæreste?
Video: Honey Badger Jr.: How Tyrann Mathieu's Love for Family & Football Come Together | NFL Films Presents 2024, Kan
Anonim

Resultatet af Super Bowl LV er en win-win for forretningskvinden Sydni Russell Russell har et nærmeste familiemedlem på hver side af stregen på søndag. Mindst én vender hjem med et mesterskab. Hun er forlovet med Kansas City Chiefs defensive back Tyrann Mathieu.

Hvor mange børn har Sydni Russell?

The Star har tidligere rapporteret, at Russell er Mathieus mangeårige kæreste, og de har to børn sammen.

Hvem er Tyrann Mathieu Babymama?

Sydni Paige Russell og Tyrann Mathieu, Kansas City Chiefs Star Safety, bød for nylig velkommen til fødslen af deres andet barn. Mathieu vil klæde sig op til den største kamp i sin syv år lange karriere, da han spiller i Super Bowl LIV.

Hvad sagde mathiew til Brady?

I et nu slettet indlæg skrev Mathieu, at Brady kaldte ham " noget jeg ikke vil gentage", men det var ikke med henvisning til nogen racistisk kommentar. Han tilføjede: "Jeg lader medierne smide mig under bussen, fordi de tror, at jeg fort alte ham noget og startede dysten.

Hvem er Tyrann Mathieus kæreste?

Resultatet af Super Bowl LV er en win-win for forretningskvinden Sydni Russell. Russell har et nærmeste familiemedlem på hver side af stregen på søndag. Mindst én vender hjem med et mesterskab. Hun er forlovet med Kansas City Chiefs defensive back Tyrann Mathieu.

Anbefalede: