Logo da.boatexistence.com

Hvilke planter har brug for sekvestreret jern?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke planter har brug for sekvestreret jern?
Hvilke planter har brug for sekvestreret jern?

Video: Hvilke planter har brug for sekvestreret jern?

Video: Hvilke planter har brug for sekvestreret jern?
Video: The Very Best feed for your Plants 2024, April
Anonim

Doff® Sequestered Iron Plant Tonic er en afbalanceret næringsstoftonic til alle planter, designet til at hjælpe med at grønne op af gulnende planteblade (chlorose), og er særligt velegnet til Rhododendron, Azalea, Camelia, Magnolia(og andre limehadende buske), roser, hortensiaer, ribs, stikkelsbær, hindbær, …

Hvilke planter har mest brug for jern?

Grøntsager, der foretrækker moderat sur jord -- norm alt en jord-pH på 5,5 til 6,5 -- foretrækker mere jern end afgrøder, der foretrækker let sure forhold og omfatter rober, tomater, squash og radiserDem, der foretrækker ekstremt sur jord, såsom radiser og søde kartofler, nyder mest jernrige jorder.

Hvad bruges sekvestreret jern til?

I gartneri omtales chelateret jerngødning som sekvestreret jern og tjener som en plante-tonic, hvor den blandes med andre plantefødevarer og næringsstoffer.

Hvor ofte skal du bruge chelateret jern på planter?

I modsætning til jordpåføring, som kun er nødvendig én gang om foråret, kræver sprøjtning af jern på bladene flere påføringer for de fleste træer og buske. Påføringer på bladene kan være påkrævet fire eller fem gange, med et par dages mellemrum, for at få en anstændig grøn farve igen.

Er jern godt for alle planter?

Jern er et næringsstof, som alle planter har brug for for at fungere Mange af plantens vitale funktioner, såsom enzym- og klorofylproduktion, nitrogenfiksering og udvikling og metabolisme er alle afhængige på jern. Uden jern kan planten simpelthen ikke fungere så godt, som den burde.

Anbefalede: