Logo da.boatexistence.com

Er sightseeing et egentligt navneord?

Indholdsfortegnelse:

Er sightseeing et egentligt navneord?
Er sightseeing et egentligt navneord?

Video: Er sightseeing et egentligt navneord?

Video: Er sightseeing et egentligt navneord?
Video: Кто же такие Венецианцы на самом деле и откуда у них взялся сильнейший флот средневековья? 2024, Kan
Anonim

Hvornår skal man bruge sightseeing Sightseeing er et navneord, der refererer til aktiviteten ved at besøge turistattraktioner. For eksempel … Portland er fuld af turister, der er vilde med sightseeing, hvilket tilstopper motorvejene i myldretiden og gør byens indfødte sur.

Hvilken type navneord er sightseeing?

Hvilken type ord er sightseeing? Som beskrevet ovenfor kan 'sightseeing' være et substantiv, et verbum eller et adjektiv. Navneordsbrug: Sightseeing er en hyppig grund til at besøge San Francisco. Adjektivbrug: De tog på en sightseeingtur rundt i området.

Hvad betyder sightseeing?

: aktiviteten med at besøge de berømte eller interessante steder i et område: handlingen eller tidsfordriv at se seværdigheder. Vi lavede en masse sightseeing på vores ferie.

Hvordan bruger du sightseeing?

Eksempel på sightseeingsætning

  1. Han fik bilen, fordi han ville tage på lidt sightseeing, mens han var her. …
  2. Passagerer kan vælge mellem en række valgfrie udflugter under hele turen, såsom hvalsafari, riverrafting, guidede vandreture, helikopterture og andre muligheder for sightseeing.

Hvad er et eksempel på sightseeing?

Sightseeing er aktiviteten med at tage til et nyt sted og tjekke alle attraktioner og seje funktioner på det sted. At gå rundt i Atlantic City og tjekke kasinoerne og strandpromenaden er et eksempel på sightseeing. Handlingen eller tidsfordriv at besøge seværdigheder af interesse. Brugt eller engageret i sightseeing.

Anbefalede: