Er toshiba gået konkurs?

Indholdsfortegnelse:

Er toshiba gået konkurs?
Er toshiba gået konkurs?

Video: Er toshiba gået konkurs?

Video: Er toshiba gået konkurs?
Video: We Have NEVER Seen This Machine Before! | Kitchen & Walker Horizontal Facing Borer 2024, Oktober
Anonim

I 1985 udgav Toshiba T1100, verdens første kommercielt accepterede bærbare pc. … Toshiba har forladt virksomheden inden for personlige computere og bærbare computere i juni 2020 og har overført de resterende 19,9 % aktier til Sharp.

Er Toshiba udgået?

Toshiba Satellite serien blev afbrudt i USA i 2016, fordi Toshiba har forladt markedet for bærbare forbrugere i det land. Toshiba sælger dog stadig forretningsorienterede Portégé og Tecra i mange lande og fortsætter med at sælge Satellite-mærket.

Laver Toshiba stadig bærbare computere i 2020?

Del Alle delingsmuligheder for: Toshiba er officielt ude af den bærbare virksomhed. "Som et resultat af denne overførsel er Dynabook blevet et helejet datterselskab af Sharp," sagde Toshiba i en erklæring.

Hvad er der sket med Toshiba?

Toshibas formuer begyndte at smuldre over dens tunge investering i atomkraft, selvom dette skridt først var blevet varslet. … Toshiba havde også massive tab fra den amerikanske producent Westinghouses atomkraftoperationer, som Toshiba købte i 2006. Westinghouse indgav en konkursbegæring i 2017.

Hvem laver bærbare Toshiba-computere nu?

Dynabook Inc. er en japansk producent af pc'er, der ejes af Sharp Corporation; den var ejet af og mærket som Toshiba fra 1958 til 2018. Den gør krav på sin Toshiba T1100, lanceret i 1985, som den første bærbare pc på massemarkedet.

Anbefalede: