Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kan klaus ikke blive dolket?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kan klaus ikke blive dolket?
Hvorfor kan klaus ikke blive dolket?

Video: Hvorfor kan klaus ikke blive dolket?

Video: Hvorfor kan klaus ikke blive dolket?
Video: Tragisk maktovergrep på Varsler Rune Fardal , den mest kunnskapsrike i Norge. 2024, Kan
Anonim

Grunden til, at Klaus aldrig døde af at neutralisere sine søskende, er på grund af hans varulve-slægt … I When the Levee Breaks brugte Elijah gulddolken for første gang til at neutralisere Klaus, da han var ved at blive for farlig og uforudsigelig med hensyn til sin plan om at dræbe Dahlia og beskytte sin datter Hope.

Bliver Klaus nogensinde dolket?

Elijah og Klaus sloges, og Klaus blev stukket med dolken, hvilket med succes neutraliserede ham for første gang i historien af en White Oak Ash Dolk. I City Beneath The Sea, når Klaus stadig er dolket.

Hvorfor kan Klaus ikke gøre varulve?

chokerende for alle, var Elena blevet dræbt af Klaus' søster Rebekah, med vampyrblod i sit system, hvilket gjorde hende til en vampyr. Dette gjorde hendes blod ubrugeligt at bruge til at gøre varulve til hybrider, så Klaus blev tvunget til at stole på de tre blodposer, han havde tilbage, da han forsøgte at dræbe hende ved at dræne hendes blod.

Hvorfor kan Klaus ikke blive dræbt?

Klaus blev ikke slået ihjel i 'The Vampire Diaries' fordi hans historie var for interessant. The Vampire Diaries, The Originals and Legacies-skaberen fort alte TV Line, at det ikke føltes rigtigt at dræbe Klaus endnu.

Kan Klaus satses?

Jeremy Gilbert brugte indsatsen, da han dræbte Kol Mikaelson. Indsatsen blev brugt med succes af Mikael til at dræbe Klaus, men indsatsen blev neutraliseret, før den kunne blive fatal for hans stedsøn.

Anbefalede: