Logo da.boatexistence.com

Er cheraw State Park åben?

Indholdsfortegnelse:

Er cheraw State Park åben?
Er cheraw State Park åben?

Video: Er cheraw State Park åben?

Video: Er cheraw State Park åben?
Video: Your Questions Answered Get to Know Me 2024, Kan
Anonim

Cheraw State Park ligger i det nordøstlige hjørne af den amerikanske delstat South Carolina. Denne store park er bedst kendt for sin 18-hullers mesterskabsgolfbane og den 300 hektar store Lake Juniper, bygget af Civilian Conservation Corps.

Er der alligatorer i Cheraw State Park?

Ingen alligator-observationer desværre. Alt i alt en fantastisk sti! … 75 miles loop vandresti og en sumppromenade. Velholdt, lille statspark.

Kan du svømme i Cheraw State Park?

Svømning: Svømmeområdet i Lake Juniper er åbent dagligt fra 7.00 til 20.00. fra Memorial Day weekend til Labor Day weekend. Alle svømmere skal forblive inde i bøjer og reb. Der er ingen livreddere på vagt.

Er Cheraw SC sikkert?

Cheraw, SC kriminalitetsanalyse

Med en kriminalitetsrate på 85 pr. tusinde indbyggere har Cheraw en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund i alle størrelser - fra de mindste byer til de allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 12.

Kan du sejle i kajak i Cheraw State Park?

360-acre Lake Juniper og de omkringliggende cypresvådområder kan udforskes med kano og kajak. Parken tilbyder kano-, kajak- og SUP-udlejning. Sørg for at se Moonlight Canoe Floats, der foregår gennem sommeren og efteråret for en unik padleoplevelse!

Anbefalede: