Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man bruge ikke-refleksive verber på spansk?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man bruge ikke-refleksive verber på spansk?
Hvornår skal man bruge ikke-refleksive verber på spansk?

Video: Hvornår skal man bruge ikke-refleksive verber på spansk?

Video: Hvornår skal man bruge ikke-refleksive verber på spansk?
Video: 200 fraser - Tyrkisk - Dansk 2024, Kan
Anonim

På den anden side bruges ikke-refleksive verber til udtrykke, at en handling udføres af et subjekt, og et andet objekt eller person modtager eller bliver påvirket af dette handling: subjekt og objekt er forskellige enheder. Endelserne på disse verber er: '-ar', '-er' og '-ir'.

Hvordan ved du, hvornår du skal bruge et refleksivt verbum på spansk?

I enkle vendinger bruges refleksive verber på spansk når en person udfører en handling for eller for sig selv For eksempel, jeg vågner (mig selv), får han (selv) klædt på, hun bad (sig selv) og så videre. Med andre ord er subjektet og det direkte objekt for det refleksive verbum det samme.

Hvordan ved du, hvornår du skal bruge refleksive verber?

Et refleksivt verbum er ét hvor subjektet og objektet er det samme, og hvor handlingen 'reflekterer tilbage' på subjektet. Det bruges med et refleksivt pronomen som mig selv, dig selv og sig selv på engelsk, for eksempel, jeg vaskede mig.; Han barberede sig.

Hvad er refleksivt og ikke-refleksivt?

Et verbum er refleksivt, når subjektet og objektet er det samme. En anden måde at tænke det på er, når subjektet gør noget ved sig selv, det er refleksivt. Når personen gør noget mod nogen eller noget andet, er det ikke refleksivt.

Hvad er forskellen mellem et refleksivt verbum og et ikke-refleksivt verbum på fransk?

Ligesom ovenfor er den eneste forskel mellem et refleksivt verbum og et ikke-refleksivt verbum i disse tider tilsætningen af det refleksive pronomen, der stemmer overens med subjektet. Alle andre verbums staveændringer forbliver de samme.

Anbefalede: