Logo da.boatexistence.com

Hvor er deltagerne i Stanford Prison-eksperimentet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er deltagerne i Stanford Prison-eksperimentet?
Hvor er deltagerne i Stanford Prison-eksperimentet?

Video: Hvor er deltagerne i Stanford Prison-eksperimentet?

Video: Hvor er deltagerne i Stanford Prison-eksperimentet?
Video: The Stanford Prison Experiment (Summary + Lessons) 2024, Kan
Anonim

I løbet af undersøgelsen, da vi besluttede at flytte fanger til forskellige dele af fængslet, indså vi, at de ville se, hvor de var og blive mindet om, at de ikke er i et fængsel - de erbare i psykologbygningen i Stanford.

Hvem deltog i Stanford Prison Experiment?

Q: Hvem deltog i eksperimentet? A: Blandt mere end 75 personer, der reagerede på annoncen, blev 24 studerende udvalgt: 12 til rollespilsfanger (9 plus 3 suppleanter) og 12 til rollespilsvagter (også 9 plus 3) suppleanter).

Hvor mange deltagere forlod Stanford Prison Experiment?

Deltagerne blev tilfældigt tildelt enten rollen som fange eller vagt i et simuleret fængselsmiljø. Der var to reserver, og en droppede ud og efterlod endelig ti fanger og 11 vagter.

Blev deltagerne i Stanford Prison Experiment debriefet?

Debrief- Alle deltagere fik en fuldstændig debrief efter undersøgelsen og forklarede fuldt ud, hvad der forventedes at blive fundet, og hvorfor undersøgelsen blev afsluttet tidligt. Deres psykologiske tilstand blev også analyseret.

Hvor blev Stanford fængselseksperimentet udført?

Udført 15.-21. august 1971 i kælderen i Jordan Hall, forsøgte Stanford Prison Experiment at undersøge de psykologiske virkninger af autoritet og magtesløshed i et fængselsmiljø. Undersøgelsen, ledet af psykologiprofessor Philip G.

Anbefalede: