Logo da.boatexistence.com

Hvordan scyther udvikler sig til scizor?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan scyther udvikler sig til scizor?
Hvordan scyther udvikler sig til scizor?

Video: Hvordan scyther udvikler sig til scizor?

Video: Hvordan scyther udvikler sig til scizor?
Video: How to Easily Evolve Charcadet into Ceruledge & Armarouge in Pokémon Scarlet and Violet 2024, Kan
Anonim

Scyther (japansk: ストライク Strike) er en dobbelttype Bug/Flying Pokémon introduceret i Generation I. Den udvikler sig til Scizor når den handles, mens den holder en Metal Coat. I Hisui-regionen udvikler det sig til Kleavor.

Hvordan udvikler du Scyther til Scizor uden at handle?

Deltag i Bug-Catching-konkurrencen og indfang en Scyther. Giv Metal Coat til Scyther og tilbud at bytte Scyther på Global Trade Station (GTS). Lav en umulig anmodning, såsom en level 1 Mewtwo, for at sikre, at Scyther ikke bliver handlet. Træk straks Scyther ud af GTS, og den vil udvikle sig til en Scizor.

Hvordan udvikler en Scizor sig?

Scizor (japansk: ハッサム Hassam) er en dobbelt-type Bug/Steel Pokémon introduceret i Generation II. Den udvikler sig fra Scyther, når den handles, mens den holder en Metal Coat. Scizor kan Mega udvikle sig til Mega Scizor ved hjælp af Scizorite.

Er Kleavor en Scyther Evo?

Fans vil vide, at Scyther norm alt udvikler sig til Scizor med en Metal Coat, men den gamle Hisui-region, som er den region, der senere skulle blive til Sinnoh, gav et miljø, hvor Scyther kunne tage en anden evolutionær form:Kleavor , en Bug/Rock-type.

Hvad er Lucarios udvikling?

Lucario (japansk: ルカリオ Lucario) er en dual-type Fighting/Steel Pokémon introduceret i Generation IV. Det udvikler sig fra Riolu, når det er niveauet op med højt venskab i løbet af dagen. Lucario kan Mega udvikle sig til Mega Lucario ved hjælp af Lucarionite.

Anbefalede: