Logo da.boatexistence.com

Hvem udvikler meloetta sig til?

Indholdsfortegnelse:

Hvem udvikler meloetta sig til?
Hvem udvikler meloetta sig til?

Video: Hvem udvikler meloetta sig til?

Video: Hvem udvikler meloetta sig til?
Video: Hvem udvikler sig mest på 40 forsøg? 2024, Kan
Anonim

Mens det ikke vides at udvikle sig til eller fra nogen Pokémon, har Meloetta en anden Forme aktiveret ved at bruge træk Relic Song i kamp. Dens oprindelige form, Aria Forme, vil derefter blive den normale/kampe-type Pirouette Forme.

Kan Meloetta udvikle sig?

Meloetta udvikler sig ikke. Meloetta har dog en anden Forme aktiveret ved at bruge træk Relic Song i kamp. Dens oprindelige form, Aria Forme, vil derefter blive den normale/kampe-type Pirouette Forme.

Er Meloetta forelsket i Ash?

Selv om denne Pokémon-art er ukendt køn i spillene, udviser denne Meloetta mange feminine træk. Den lader til at kunne lide Ash mest af alt, og udviser til tider tegn på at være forelsket i ham, mens Oshawott og Piplup kan lide det.

Er der flere Meloetta?

Meloetta (japansk: メロエッタ Meloetta) er en dobbelttype normal/psykisk mytisk Pokémon introduceret i Generation V. Selvom det ikke vides at udvikle sig til eller fra nogen Pokémon, har Meloetta en anden Forme aktiveret ved at bruge træk Relic Song i kamp.

Er Meloetta en legendarisk Pokémon?

Kun tilgængelig fra særlige begivenheder, Meloetta er en legendarisk Pokémon med en unik evne: den kan skifte både form og type midt i kampen, hvilket gør den til en formidabel tilføjelse til din linje -op. I Aria Forme er Meloetta en normal- og psykisk-type Pokémon; i Pirouette Forme skifter Meloetta til Normal- og Fighting-type.

Anbefalede: