Logo da.boatexistence.com

Bliver gelo draftet?

Indholdsfortegnelse:

Bliver gelo draftet?
Bliver gelo draftet?

Video: Bliver gelo draftet?

Video: Bliver gelo draftet?
Video: LiAngelo Ball FLASHY 2021 NBA Summer League Highlights! (Future Star?) 2024, Kan
Anonim

“Gelo,” som han er kendt, trak sig ud af UCLA, og hans familie besluttede, at han og LaMelo skulle til Litauen for at spille og forberede sig til 2018 NBA Draft … Han var, ikke overraskende, ikke udarbejdet og underskrevet med Junior Basketball Association, en liga skabt af hans far.

Bliver LiAngelo Ball draftet 2021?

LiAngelo Ball udkast af Greensboro Swarm Som forventet, da han blev givet afkald på Hornets, ender Ball i samme organisation som hans yngre bror, LaMelo, efter at være blevet draftet af Greensboro Swarm med det 14. valg i 2021 NBA G League Draft.

Hvilket hold er LiAngelo Ball i 2021?

LiAngelo Ball, mellembror til Lonzo og LaMelo, underskrev torsdag en ikke-garanteret kontrakt med the Charlotte Hornets, meddelte holdet i en pressemeddelelse.

Er LiAngelo Ball i G League?

The Hornets annoncerede de gav afkald på LiAngelo Ball, bror til den unge Charlotte-stjerne LaMelo, mindre end en dag efter at have annonceret, at de underskrev ham til en ikke-garanteret kontrakt. Flytningen, som ESPN rapporterede var forventet, baner vejen for Ball til potentielt at slutte sig til franchisens G League-hold, Greensboro Swarm.

Hvorfor blev Gelo-bold ikke draftet?

LiAngelo Ball blev ikke taget med i 2018 NBA-draften, og han mener, at hans Kina-anholdelse kunne være en væsentlig årsag. … Ball blev anholdt for butikstyveri under en UCLA-holdtur til Kina forud for starten af den ordinære sæson.

Anbefalede: