Logo da.boatexistence.com

Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet en ubåd?

Indholdsfortegnelse:

Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet en ubåd?
Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet en ubåd?

Video: Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet en ubåd?

Video: Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet en ubåd?
Video: Verdens største Russiske atom ubåd passerer Storebælt. (Worlds largest Submarine). 2024, Kan
Anonim

En massiv blæksprutte er blevet fanget på video, der angriber en Greenpeace-ubåd i Beringhavet. Blæksprutten kan ses i en Vine-video, der surrer mod ubåden med dens tentakler, før den affyrer et blækudbrud og svømmer væk fra undervandsfartøjet.

Er en ubåd nogensinde blevet angrebet af en blæksprutte?

A tomands Greenpeace-ubåd er blevet angrebet af blæksprutter på en ekspedition i Beringhavet -- og alle de blodige detaljer blev fanget i en vin. Et par Greenpeace-ubåde har haft deres egen "20.000 Leagues Under the Sea"-oplevelse på en ekspedition i Beringhavet - på en måde, der er nedskaleret.

Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet et skib?

Pålidelige vidner rapporterer, at den gigantiske blæksprutte er blevet angrebet i nyere tid, selv af større skibe. Architeuthiderne svømmede rundt om skibe, der sejlede med en hastighed på 40 km/t [25 mph] (dette er en fantastisk hastighed for et vanddyr; vi aner ikke, hvad deres maksimale hastighed er) og iværksatte et angreb på skibet.

Har en kæmpe blæksprutte nogensinde angrebet et menneske?

Der er blevet bekræftet Humboldt Squid-angreb på mennesker i fortiden, især på dybhavsdykkere. Selv efter at være blevet fanget, vil en Humboldt-blæksprutte fortsætte med at være aggressiv og sprøjte vand og blæk på sin fanger.

Kan en kæmpe blæksprutte tage en båd ned?

Uanset om de virkelig forfølger vores fartøjer eller ej, har ingen af de rovdyr, gigantiske blæksprutter endnu ikke nedlagt et skib, en yacht eller en ubåd, men det har den ikke været i mangel på forsøg. For mere information om blæksprutter og andre væsner i havet, besøg vores ressourcer på den følgende side.

Anbefalede: