Logo da.boatexistence.com

Betyder jiminy cricket?

Indholdsfortegnelse:

Betyder jiminy cricket?
Betyder jiminy cricket?

Video: Betyder jiminy cricket?

Video: Betyder jiminy cricket?
Video: What's a conscience 2024, Kan
Anonim

A hakket ed hakket ed En hakket ed er et eufemistisk udtryk dannet ved bevidst at stave forkert, udtale forkert eller erstatte en del af et profant, blasfemisk eller tabubelagt ord eller en sætning for at reducere det oprindelige udtryks anstødelige karakteristika Et eksempel er "gosh" for "Gud". https://en.wikipedia.org › wiki › Minced_oath

hakket ed - Wikipedia

for "Jesus Kristus", der udtrykker overraskelse, chok eller forundring.

Er Jiminy Crickets et dårligt ord?

Jiminy Cricket

Fans af Disney-karakteren kan blive overrasket over at høre om denne sætnings stødende oprindelse. På samme måde som folk siger "fandt" i stedet for "for helvede", er en erstatning for "Jesus Kristus" "Jiminy Cricket", og helt sikkert betragtes som en sværger, ifølge Timothy B.

Hvad er historien bag Jiminy Cricket?

Jiminy er baseret på Talking Cricket fra den originale Pinocchio-bog, som W alt Disneys film er baseret på. I bogen forsøger cricketen at forelæse Pinocchio om hans dårlige opførsel, kun for at blive slået flad med en hammer for hans indsats, og så vende tilbage som et lige så prædikende spøgelse.

Hvordan bruger du Jiminy Cricket i en sætning?

Sentences Mobile

Hvis nogen har en Jiminy Cricket, er det mig. Han er en slags Jiminy Cricket. Julia dukker op som Jiminy Cricket-figuren, en kvidrende samvittighed inkarneret. Han er en travl Jiminy Cricket til Davids Pinocchio.

Hvor kom ordsproget Jiminy Christmas fra?

Svar: "Jimmy Christmas" eller "Jiminy Christmas" er en direkte reference til Jesus Kristus og dateres tilbage til 1664, hvor den første gang blev optaget som "Gemini", en drej på den latinske sætning Jesu domini. Navnet på W alt Disney-karakteren Jiminy Cricket var sandsynligvis baseret på denne sætning.

Anbefalede: