Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er schenectady så farlig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er schenectady så farlig?
Hvorfor er schenectady så farlig?

Video: Hvorfor er schenectady så farlig?

Video: Hvorfor er schenectady så farlig?
Video: Tips tricks and techniques for LOCKS on the Erie Canal - Great Loop #8 EP87 2024, Kan
Anonim

“Schenectady Police Depart tjener og beskytter ikke, det har en lang historie med afpresning, prostitutionsopmuntring og sælger stoffer,” hedder det i en amerikansk medierapport. Med en befolkning på 66.041 er voldelig kriminalitet i området rangeret 7. højest i New York, mens ejendomskriminalitet er 14. værst i New York.

Er Schenectady NY dårlig?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Schenectady er 1 ud af 28 Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Schenectady ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til New York har Schenectady en kriminalitetsrate, der er højere end 97 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Schenectady NY et godt område?

Er Schenectady, NY sikkert? F-karakteren betyder, at kriminaliteten er meget højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Schenectady er i 3. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 97 % af byerne er sikrere og 3 % af byerne er farligere.

Hvad er Schenectady kendt for?

Schenectady var et produktionscenter kendt som " The City that Lights and Hauls the World"-en reference til to fremtrædende virksomheder i byen, Edison Electric Company (nu kendt som General Electric) og American Locomotive Company (ALCO).

Hvilken by i NY har den højeste kriminalitetsrate?

The Bronx har den højeste kriminalitetsrate i NYC.

Anbefalede: