Logo da.boatexistence.com

Hvorfor gik henrietta til johns hopkins?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor gik henrietta til johns hopkins?
Hvorfor gik henrietta til johns hopkins?

Video: Hvorfor gik henrietta til johns hopkins?

Video: Hvorfor gik henrietta til johns hopkins?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

I 1951 læger diagnosticerede Mangler med livmoderhalskræft på Johns Hopkins Hospital i B altimore, Maryland. Lacks holdt sin diagnose privat og fort alte kun sin mand, at hun skulle til lægen for at få medicin.

Hvorfor tog Henrietta Lacks til Johns Hopkins Hospital?

Henrietta Lacks var en 31-årig afroamerikansk mor til fem, som søgte behandling på Johns Hopkins Hospital i begyndelsen af 1950'erne. Læger diagnosticeret mangler med livmoderhalskræft, og som lægejournaler viser, modtog hun den bedste medicinske behandling, der var tilgængelig for enhver kvinde for denne frygtelige sygdom.

Hvorfor gik Henrietta til lægen?

Den 29. januar 1951 tog Lacks til Johns Hopkins Hospital for at diagnosticere unormale smerter og blødninger i hendes underliv. Lægen Howard Jones diagnosticerede hende hurtigt med livmoderhalskræft.

Hvordan ærede Johns Hopkins Henrietta mangler?

Johns Hopkins Urban He alth Institute uddeler Henrietta Lacks Memorial Award 15.000 USD for at fremhæve vigtigheden af samarbejder mellem samfund og universiteter og anerkende, støtte og fremme exceptionelle programmer udviklet i fællesskab af universitetsmedlemmer og lokalsamfundsgrupper.

Hvad er der blevet gjort for at ære Henrietta Lacks?

Henrietta mangler, hvis celler blev taget uden hendes samtykke, er hædret af W. H. O. Ved en ceremoni i Genève overrakte Verdenssundhedsorganisationen en pris til familien til fru Lacks, hvis kræftceller førte til verdensforandrende fremskridt inden for medicinsk og videnskabelig forskning.

Anbefalede: