Hvem er dwayne haskins gift med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er dwayne haskins gift med?
Hvem er dwayne haskins gift med?

Video: Hvem er dwayne haskins gift med?

Video: Hvem er dwayne haskins gift med?
Video: Why Dwayne Johnson Waited 13 Years To Marry Lauren Hashian | Rumour Juice 2024, September
Anonim

Kalabrya Gondrezick-Haskins, hustruen til Steelers quarterback Dwayne Haskins, står over for en sigtelse for vold i hjemmet efter en påstået hændelse på et hotelværelse i Las Vegas tidligere på måneden, ifølge Las Vegas' KTNV tv-station.

Hvad skete der med Dwayne Haskins og hans kone?

Dwayne Haskins' hustru er blevet anklaget for hjemmebatteri efter angiveligt at have slåetden backup Steelers quarterbacks tand ud tidligere på måneden, mens parret var i Las Vegas og fornyede deres bryllupsløfter. ifølge flere rapporter.

Hvad laver Dwayne Haskins kone?

Hun er en tidligere college-basketballstjerne og spillede for Lady Spartans fra Michigan State. Ifølge hendes LinkedIn-profil er Gondrezick-Haskins i øjeblikket en " proaktiv licenseret medicinsk æstetiker/ kosmetisk lasertekniker med en fremragende forståelse af laserbehandlinger og hudplejerutiner. "

Hvem giftede Dwayne Haskins sig med?

Haskins er gift med Kalabrya Gondrezick-Haskins. Kalabrya blev anholdt på grund af anklager om batteri og vold i hjemmet efter angiveligt at have slået Haskins under et skænderi i Cosmopolitan i Las Vegas den 3. juli 2021.

Hvornår blev Haskins gift?

Haskins annoncerede parrets forlovelse gennem sociale medier tidligere på ugen, men Kalabrya-Haskins fort alte politiet, at parret blev gift den 19. marts.

Anbefalede: