Logo da.boatexistence.com

Hvem dræbte Garrett pll?

Indholdsfortegnelse:

Hvem dræbte Garrett pll?
Hvem dræbte Garrett pll?

Video: Hvem dræbte Garrett pll?

Video: Hvem dræbte Garrett pll?
Video: Pretty Little Liars - Mona Kills Charlotte - 7x19 "Farewell, My Lovely" 2024, Kan
Anonim

Han er skudt ihjel af Darren Wilden, der arbejdede alene og klædte sig ud som Hjertedronning, fordi han havde opdaget, at sidstnævnte var en beskidt betjent og skulle til at fortælle. Hans krop er låst inde i en trækasse sammen med Aria.

Hvorfor dræbte detektiv Wilden Garrett?

Det viste sig, at han blev skudt af detektiv Darren Wilden, som dræbte ham, efter at han opdagede Garrett var ved at afsløre sin korrupte adfærd.

Hvad skete der med Garett i PLL?

Garrett blev myrdet i episoden "This Is A Dark Ride". Han er den anden person, der så en del af det, der skete den nat, for at blive dræbt. … Efter at han var på spøgelsestoget, blev han myrdet for, hvad han vidste.

Hvem dræbte Jenna og Garrett?

Det afsløres senere i sæson 3, at Garrett og Jenna kun forsøgte at ramme Jason, fordi Garrett og Alison narrede Jenna til at tro, at Garrett dræbte Ali.

Hvem dræbte detektiv Wilden i PLL?

Charlotte DiLaurentis (AKA Cece Drake) bekræftede, at hun virkelig var den person, der dræbte Wilden. Hun forklarede, at hun dræbte Wilden, fordi han fandt ud af, at Alison var i live, men han ville aldrig lade hende komme tilbage og fortælle sin historie.

Anbefalede: