Logo da.boatexistence.com

Kan jeg bruge mit opus-kort i longueuil?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg bruge mit opus-kort i longueuil?
Kan jeg bruge mit opus-kort i longueuil?

Video: Kan jeg bruge mit opus-kort i longueuil?

Video: Kan jeg bruge mit opus-kort i longueuil?
Video: Реально ли жить с такой длиной 🤔? Очень длинные ногти. Летний маникюр 2024, Kan
Anonim

OPUS-kortet repræsenterer nøglen til dine rejser på Longueuil Transmission System (RTL), Montreal Transit Corporation (STM), Laval Transportation Corporation (STL), Metropolitan Transportation Network (RTM) og endda til Réseau de transport de la Capitale (RTC) i Quebec City!

Virker STM i Longueuil?

Transitpriser gyldige ved STM-indgangssteder i Longueuil og Laval | Société de transport de Montréal.

Virker STM-billetter i Laval?

STL-billetter er ikke gyldige til brug i metroen eller toget. Tilsvarende er STM-billetter ikke gyldige til rejser med busser i Laval. … Når dit kort er blevet indlæst med dine billetter eller pas, skal du blot trykke på kortlæseren, når du kommer ind på en bus- eller metrostation.

Fungerer OPUS-kort i Quebec City?

Et OPUS-kort er et smartkort, hvorpå du kan opkræve alle STM-transitpriser, med undtagelse af gruppepriser, som kun er tilgængelige på billetter. OPUS-kort bruges af de fleste transit myndigheder i Greater Montréal-området og i Québec City-området.

Kan jeg bruge mit OPUS-kort i toget?

TOG- og TRAM-takster kan indlæses på et OPUS-kort eller du kan købe et Solo-kort med 1 eller 6 enkeltbilletter. … Honor system til betalingsverifikation. I pendlertog bruger vi et honoreringssystem til betalingsverifikation.

Anbefalede: