Logo da.boatexistence.com

Er nedsatte køreplaner lovlige?

Indholdsfortegnelse:

Er nedsatte køreplaner lovlige?
Er nedsatte køreplaner lovlige?

Video: Er nedsatte køreplaner lovlige?

Video: Er nedsatte køreplaner lovlige?
Video: Why Your Schedule is FAILING You 2024, Kan
Anonim

Det er ulovligt for en skole at pålægge en reduceret eller deltids timeplan … I nogle tilfælde, hvis et barn eller en ung har været ude af skolen, syg eller udelukket, kan en tidsplan på deltid bruges som en kortsigtet foranst altning for at opnå fuld reintegration inden for en formel skriftlig aftale.

Kan mit barn få en nedsat tidsplan?

Hvis dit barn har en nedsat eller deltidstimeplan, er der en række trin, du kan tage: Bed skolen om at skitsere, helst skriftligt, deres årsager til deres tilgang. … Tal med dit barn eller unge, og spørg dem, hvilken støtte de føler ville hjælpe dem.

Er deltidsskoleskemaer lovlige?

En elev bør ikke sættes på deltidsskema på grund af deres særlige undervisningsbehov, da dette kan udgøre diskrimination. I nogle tilfælde kan et særligt uddannelsesbehov også være et handicap og derfor udgøre en beskyttet egenskab i henhold til Equality Act 2010.

Hvad er en reduceret tidsplan?

En reduceret skema betyder, at efter aftale med elev, forælder/plejer og skole reduceres antallet af timer brugt i undervisningen i en tidsbegrænset periode.

Kan et barn gå i skole på deltid?

Også kendt som fleksibel skolegang, flexi-schooling er en måde, hvorpå børn kan gå i skole på deltid – lovligt. Det anslås, at omkring 450 elever, hovedsageligt folkeskoleelever, fik fleksskole i landet i 2010, og det tal forventes at vokse hurtigt.

Anbefalede: