Logo da.boatexistence.com

Who shot trace adkins?

Indholdsfortegnelse:

Who shot trace adkins?
Who shot trace adkins?

Video: Who shot trace adkins?

Video: Who shot trace adkins?
Video: Trace Adkins on the CMAs With West Point Glee Club - Til The Last Shot's Fired 2024, Juli
Anonim

Adkins blev tvunget til at opgive college-fodbold efter en alvorlig knæskade på Louisiana Tech. Han har også oplevet en række alvorlige skader som voksen, herunder at blive skudt af sin anden ekskone Julie Curtis i 1994. Kuglen gik gennem hans hjerte og begge lunger. Han overlevede og valgte ikke at rejse tiltale.

Hvorfor skød Julie Trace Adkins?

Trace Adkins

Den daværende hustru Julie Curtis foretog skyderiet i februar 1994. Som han fortæller det, blev han anklaget for at bryde et løfte om at holde op med at drikke øl, og de kom ind i en fysisk skænderi.

Skød Trace Adkins første kone ham?

Skudt i hjertet og lungerne af ekskone , 1994Adkins gennemgik senest sin tredje skilsmisse fra ekskonen Rhonda Forlaw, men chancerne er store det vil være mere venligt end hans andet.… 38 mod ham, og da han forsøgte at afvæbne hende, skød hun ham i brystet - gennem begge lunger og begge ventrikler i hans hjerte, nærmere bestemt.

Tjeste Trace Adkins i militæret?

Trace Adkins har aldrig tjent i militæret, men det fremgår meget tydeligt af udtalelser og sange udgivet af countrymusikkunstneren, at han fuldt ud støtter dem, hvor end han kan.

Hvad skete der med Toby Keith?

Toby Keith har udgivet mange flere studiealbum siden fejden og deltager stadig i nogen grad i den politiske samtale. … The Chicks, der består af Emily Strayer og Martie Maguire foruden Maines, er også blevet til med at lave mere musik og vendte tilbage i 2020 med det nye album, Gaslighter.

Anbefalede: