Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev jeff azoff og glenne gift?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev jeff azoff og glenne gift?
Hvornår blev jeff azoff og glenne gift?

Video: Hvornår blev jeff azoff og glenne gift?

Video: Hvornår blev jeff azoff og glenne gift?
Video: Detroit Lions #1 Team in NFL Free Agency? | Detroit Lions Podcast 2024, Kan
Anonim

Jeff Azoff er gift med sin kone Glenne Christiaansen. Parret blev angiveligt gift i weekenden den 2. januar. Ydermere var Christiaansen tidligere chef for musikpartnerskaber hos Snapchat, men arbejder nu med Apple Musics kunstnerrelationer.

Hvornår blev Jeff og Glenne gift?

Azoff er gift med executive Glenne Christiaansen, 29. Parret blev angiveligt gift i weekenden den 2. januar, hvor Styles blev taget i at holde hånd med skuespillerinden Olivia Wilde ved den lille ceremoni.

Blev Jeff Azoff gift?

Harry Styles' manager Jeffrey Azoff blev i weekenden sammen med Apple Musics Glenne Christiaansen i Montecito, Californien, og One Direction-crooneren var til stede ved brylluppet. … Styles spiller hendes mand.

Hvornår blev Harry Styles-manager gift?

Duoen skabte overskrifter, da de blev fotograferet i hånden til Styles' managers bryllup i januar 2021. En kilde fort alte eksklusivt til Us Weekly dengang, at de to personer skabte en forbindelse, da de begyndte at arbejde sammen.

Hvor blev Jeff og Glenne gift?

Som Page Six eksklusivt rapporterede, blev Styles, 26, og Wilde, 36, fotograferet i hånden - og venskabsbyer i Gucci - ved Azoffs bryllup med Glenne Christiaansen i Montecito, CalifornienSangeren er så tæt på Azoff, at han forestod brylluppet, som havde omkring 20 gæster, fort alte en kilde til os.

Anbefalede: