Logo da.boatexistence.com

Kan donnie yen faktisk kæmpe?

Indholdsfortegnelse:

Kan donnie yen faktisk kæmpe?
Kan donnie yen faktisk kæmpe?

Video: Kan donnie yen faktisk kæmpe?

Video: Kan donnie yen faktisk kæmpe?
Video: JOHN WICK CHAPTER 4 Ending Explained: Post Credits Scene Breakdown, TV Spin-offs & Movie Review 2024, Kan
Anonim

Donnie Yen er fuldstændig en rigtig kampsportskunstner Donnie Yen er ikke bare en virkelig kampkunstner. Han er en fantastisk kampkunstner i det virkelige liv. Som Fox Sports Asia fortæller os, kender Yen sin vej rundt i Taekwondo, Tai Chi og Wushu og har et praktisk kendskab til boksning og kickboksning fra sine yngre dage.

Hvem ville vinde i en kamp Donnie Yen eller Jet Li?

Fra et rent kampsportssynspunkt har Jet li en mere dynamisk stil end donnie yen, men de er temmelig godt matchede for hastighed og kraft.

Kæmpede Donnie Yen faktisk med Mike Tyson?

Men ifølge John Wick 4-skuespilleren var det ikke tilfældet. Yen afslørede, hvor skrækslagen han optog en kampscene med TysonMike Tyson medvirkede i den tredje del af Ip Man-filmserien. Den pensionerede bokser fungerede som modstander for Donnie Yen i det episke biografiske drama.

Er Donnie Yen en rigtig fighter?

Donnie Yen er fuldstændig en rigtig kampsportskunstner Donnie Yen er ikke bare en virkelig kampkunstner. … Som Fox Sports Asia fortæller os, kender Yen sin vej rundt i Taekwondo, Tai Chi og Wushu og har et praktisk kendskab til boksning og kickboksning fra sine yngre dage.

Kæmpede Ip Man faktisk med en bokser?

Trivia (6) Grandmaster Yip Man kæmpede faktisk ikke mod nogen britisk boksemester I det virkelige liv var det faktisk Yip Mans elev, Wong Shun Leung ("Wong Leung" i filmen), som kæmpede mod en 240 lbs russisk (ikke britisk) bokser i Hong Kong. Wong Shun Leung vandt kampen med KO i tre slag.

Anbefalede: