Logo da.boatexistence.com

Har mickelson vundet mestrene?

Indholdsfortegnelse:

Har mickelson vundet mestrene?
Har mickelson vundet mestrene?

Video: Har mickelson vundet mestrene?

Video: Har mickelson vundet mestrene?
Video: Lorentz's Ether Unveiled: The Legacy And Controversies Of Einstein's Rival 2024, Kan
Anonim

Mickelson har vundet i alt fem store turneringer. Disse er: Masters Tournament ( three times) PGA Championship (to gange)

Hvor mange mestre vandt Phil Mickelson?

I de sidste 17 år er vi blevet behandlet med fem store sejre af Phil Mickelson, tre Masters sejre, en PGA og en British Open. U. S. Open, du måske ved, er hans karrierelange bugaboo, der blev nummer to en rekord seks gange. Nedenfor er en kort historie om alle hans store sejre.

Hvor gammel var Phil Mickelson, da han vandt Masters?

Phil Mickelson også kendt som "Lefty" vandt sin sjette store søndag og blev den ældste golfspiller til at vinde et mesterskab ved 50 år gammelHan sluttede stærkt med en 1-over 73 og holdt sig væk fra eventuelle fejl på de ni sidste for at slutte på 6-under 282 for turneringen.

Har Phil Mickelson nogensinde vundet en golfturnering i Torrey?

Mickelson, der vandt sin første PGA Tour-begivenhed som amatør ved Northern Telecom Open i 1991, vandt i Torrey Pines i 1993 for sin første pro-sejr. Han tilføjede sejre i 2000 og 2001 og holdt Woods tilbage med 4 slag for den sidste.

Har Phil vundet Grand Slam?

Det enlige Major-mesterskab, der har unddraget Mickelson, siden han deltog i PGA. Det usandsynlige er blevet gjort før, men Mickelson blev den ældste professionelle golfspiller til at vinde en major med sin sejr ved PGA Championship i 2021 i en alder af 50.

Anbefalede: