Logo da.boatexistence.com

Når uranus kommer ind i tyren?

Indholdsfortegnelse:

Når uranus kommer ind i tyren?
Når uranus kommer ind i tyren?

Video: Når uranus kommer ind i tyren?

Video: Når uranus kommer ind i tyren?
Video: Ceremoniel meditation ~ Fuldmåne Eklipse i Tyren, 8. Nov kl. 07 2024, Kan
Anonim

Under Uranus i Tyren (Uranus kom først ind i Tyren i 2018 og vil ikke fuldføre sin rejse i tegnet før 2026), gennemgår vi radikale ændringer i, hvordan vi forholder os til jorden og hinanden. Og i år implementerer vi nye strukturer med Uranus-firkantet Saturn.

Hvornår kom Uranus ind i Taurus 2020?

Uranus i Tyren

Uranus gik officielt ind i Tyren til den lange hal i marts 2019, og vil forblive i det faste jordtegn indtil april 2026.

Hvornår var sidste gang Uranus var i Tyren?

Sidste gang Uranus var i Tyren, var det 1930'erne, så sjældent er det. Uranus går i 84 års cyklusser - vi har faktisk vores Uranus Return i en alder af 84, hvis vi er heldige. En hel 84 års cyklus af Uranus er 12 x syv år i hvert tegn.

Hvor længe bliver Uranus i Tyren?

Fra og med den 19. august fortsætter det til den 18. januar 2022. Uranus er en planet kendt for at bringe uventede forandringer, og dens retrograd er blevet set flere gange tidligere. Til denne transit vil det himmelske legeme forblive i en pålidelig og stædig Tyr.

Hvilket tegn er Uranus i 2021?

Fra torsdag den 19. august 2021 til onsdag den 19. januar 2022 går Uranus officielt i retrograd. Som planetarisk hersker over den uafhængige Aquarius handler Uranus om uafhængighed, innovation og humanitære indsatser.

Anbefalede: