Logo da.boatexistence.com

Læste Shakespeare Montaigne?

Indholdsfortegnelse:

Læste Shakespeare Montaigne?
Læste Shakespeare Montaigne?

Video: Læste Shakespeare Montaigne?

Video: Læste Shakespeare Montaigne?
Video: Shakespeare's Essays: Sampling Montaigne from Hamlet to The Tempest, , April 22, 2021 2024, Kan
Anonim

Og der er ingen tvivl om, at Shakespeare læste Montaigne-selvom hvor omfattende det stadig er et spørgsmål om debat - og at den oversættelse, han læste ham i, var John Florios oversættelse, en fascinerende polymat, mand-om-by og selv blændende opfindsom forfatter.

Var Shakespeare påvirket af Montaigne?

Shakespeare var utvivlsomt en nær og omhyggelig læser af Montaigne Han havde sandsynligvis en kopi af John Florios epokegørende oversættelse udgivet i 1603, og havde måske tidligere adgang til teksten. … Men tætte tilnærmelser og endda nøjagtige paralleller vil ikke fortælle os ret meget om, hvordan Shakespeare læste sin Montaigne.

Er Montaigne værd at læse?

Som Montaigne viser os, er læsning vidunderlig, fordi det kan give indsigt i alle aspekter af livet - hver oplevelse, enhver begivenhed og enhver idé er indeholdt i det skrevne ord.

Hvad sker der, hvis jeg læser for meget?

Beslutningstagere har ret begrænset kognitiv behandlingskapacitet. Når der opstår informationsoverbelastning, er det derfor sandsynligt, at der vil ske en reduktion i beslutningskvaliteten. Læsning er en gavnlig aktivitet. Men at læse for meget kan også dræbe din hjernes produktivitet, især, når der ikke skabes nye betydninger.

Hvad er Polonius' sidste ord?

Du elendige, overilet, indtrængende fjols, farvel!

Anbefalede: