Logo da.boatexistence.com

Siger du grader kelvin?

Indholdsfortegnelse:

Siger du grader kelvin?
Siger du grader kelvin?

Video: Siger du grader kelvin?

Video: Siger du grader kelvin?
Video: Calvin Harris, Dua Lipa - One Kiss (Official Video) 2024, Juli
Anonim

Den korrekte er kun K, ikke grader K Forvirringen opstår på grund af den anden almindelige temperaturskala, Celsius-skalaen (baseret på den gamle Celsius-skala). Denne skala blev afledt af at få et kviksølv-i-glas termometer og markere is- og damppunktet på det.

Er det kelvin eller grad Kelvin?

Den 13. CGPM (1967) antog navnet kelvin (symbol K) i stedet for "grad Kelvin" (symbol °K) og definerede enheden for termodynamisk temperatur som følger: Kelvin, enhed for termodynamisk temperatur, er brøkdelen 1/273,16 af den termodynamiske temperatur af vandets tredobbelte punkt.

Hvorfor skrives grad ikke med Kelvin?

A grad er måleenheden for Celsius- og Fahrenheit-skalaerne, men den bruges ikke med Kelvin-skalaen. Dette er fordi måleenheden for Kelvin-skalaen kaldes en kelvin En grad på Celsius-skalaen svarer til en kelvin på Kelvin-skalaen.

Hvordan udtaler man Kelvin-temperatur?

Kelvin (substantiv, " KEHL-vin")

Hvad er forholdet mellem Kelvin og grader Celsius?

Celsius-skalaen er i øjeblikket defineret af to forskellige temperaturer: det absolutte nulpunkt og det tredobbelte punkt for Vienna Standard Mean Ocean Water (VSMOW; specielt renset vand). Baseret på dette er forholdet mellem Celsius og Kelvin som følger: TCelsius=TKelvin−273.15 T Celsius=T Kelvin − 273.15.

Anbefalede: