Logo da.boatexistence.com

Har den korte liste en bindestreg?

Indholdsfortegnelse:

Har den korte liste en bindestreg?
Har den korte liste en bindestreg?

Video: Har den korte liste en bindestreg?

Video: Har den korte liste en bindestreg?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Spørgsmål: Macquarie Dictionary har ikke shortlist som ét ord, men har short list som substantiv og shortlist som verbum. … En artikel, jeg nævnte for et stykke tid siden (https://on.wsj.com/oOZ0U7), sagde, at brugen af bindestregen er faldende, og at folk foretrækker at bruge enten et ord eller to.

Hvordan staver du short list?

A shortlist er en liste over personer eller ting, som er blevet udvalgt fra en større gruppe, for eksempel til et job eller en præmie.

Hvad betyder den korte liste?

: en begrænset liste over vigtige emner eller enkeltpersoner, især: en liste over kandidater til endelig overvejelse (som for en stilling eller en pris) Andre ord fra den korte liste Eksempelsætninger Lær Mere om den korte liste.

Hvordan bruger du shortlisted i en sætning?

Macintoshs memoirer blev nomineret til en pris for rejseskrivning sponsoreret af Thomas Cook. I år var han nomineret til tre priser, men tog alligevel hjem uden noget. Imperial War Museum North er blevet nomineret til endnu en designpris.

Hvad vil det sige at sætte nogen på en kort liste?

navneord. en liste over egnede ansøgere til et job, stilling osv., hvorfra den beståede kandidat vil blive udvalgt. verbum short-list (tr) at sætte (nogen) på en kort liste.

Anbefalede: