Logo da.boatexistence.com

Fik ugen en grammy-nominering?

Indholdsfortegnelse:

Fik ugen en grammy-nominering?
Fik ugen en grammy-nominering?

Video: Fik ugen en grammy-nominering?

Video: Fik ugen en grammy-nominering?
Video: Fisk Hele Ugen 2024, Kan
Anonim

The Weeknd ' vil ikke længere sende musik til Grammy Awards' efter snub. The Weeknd har sagt, at han vil boykotte fremtidige Grammy Awards efter at være blevet afvist i dette års nomineringer. Den canadiske popstjerne, hvis single Blinding Lights var den største sælger i verden sidste år, blev ikke nomineret til en eneste pris.

Blev The Weeknd nomineret til en Grammy?

[The Recording Academy] havde alle disse samtaler med Weeknd-holdet i den seneste måned, og i dag den 24. november havde The Weeknd ikke én nominering og er nu fuldstændig ignoreret af Grammys.

Fik blændende lys en Grammy?

"Blinding Lights" er en af kun fem Billboard nr. 1-sange i de sidste 30 år, der ikke har modtaget et Grammy-nik, ifølge Associated Press. Albummet, som sangen optræder på, "After Hours", blev også afvist.

Hvorfor blev Blinding Lights ikke nomineret?

The Weeknd modtog ikke en enkeltnominering for sit After Hours-album og dets breakout-hit "Blinding Lights". … The Weeknd var forståeligt nok frustreret over afsløringen og tog til Twitter for at slå de "korrupte" Grammys og afsløre, at han gik fra at "planlægge en optræden" ved prisuddelingen "til ikke at blive inviteret. "

Hvorfor er ugen udelukket fra Grammys?

The Weeknd, også kendt som den canadiske popstjerne Abel Tesfaye, har lovet en permanent boykot af Grammys med påstand om korruption i sin nomineringsproces. "På grund af de hemmelige komitéer," sagde han til New York Times, "vil jeg ikke længere tillade mit pladeselskab at indsende min musik til Grammys. "

Anbefalede: