Logo da.boatexistence.com

Kunne Champions League-finalen flyttes?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Champions League-finalen flyttes?
Kunne Champions League-finalen flyttes?

Video: Kunne Champions League-finalen flyttes?

Video: Kunne Champions League-finalen flyttes?
Video: Don't Do This At Home 2024, Kan
Anonim

UEFA Champions League-fodboldfinalen flyttet fra Istanbul til Porto Chelsea-Man City-kampen er blevet skiftet til Estadio do Dragao for at tillade engelske fans at deltage. Den helt engelske Champions League-finale vil blive afholdt i Porto med 12.000 fans fra Chelsea og Manchester City, har UEFA bekræftet.

Vil Champions League-finalen blive flyttet?

Istanbul var oprindeligt blevet udvalgt til at være vært for finalen i 2020, men denne blev flyttet til Lissabon, Portugal på grund af COVID-19-pandemien. Derfor skulle 2021-fremvisningen finde sted i Istanbul, kun for at også dette skulle flyttes – til Estádio do Dragão – for at give 6.000 fans af hvert hold mulighed for at deltage.

Hvorfor flyttes Champions League-finalen?

UEFA-arrangørerne flyttede Champions League-finalen fra Istanbul den 13. maj efter, at Storbritannien placerede Tyrkiet på sin "røde liste" på grund af en stigning i COVID-19-tilfælde … " Jeg tror, vi alle kan blive enige om, at vi håber aldrig at opleve et år som det, vi lige har udholdt," sagde UEFA-præsident Aleksander Ceferin (via ESPN).

Hvorfor er UCL finalen i Istanbul?

På grund af udsættelsen og flytningen af 2020-finalen til Lissabon som følge af COVID-19-pandemien i Europa, blev de sidste værter imidlertid flyttet et år tilbage med Atatürk Olympiske Stadion i Istanbul, Tyrkiet i stedet for planlægger at værte finalen i 2021. …

Er Champions League-finalen i Istanbul?

Istanbul tildelt UEFA Champions League-finalen i 2023 efter COVID-19 fratog dem de sidste to. Atatürk Olympic Stadium er blevet udnævnt til vært for UEFA Champions League-finalen i 2023, efter at spillestedet i Istanbul gik glip af at være vært for begivenheden i både 2020 og 2021 på grund af COVID-19-pandemien.

Anbefalede: