Logo da.boatexistence.com

Var jameson irsk whisky?

Indholdsfortegnelse:

Var jameson irsk whisky?
Var jameson irsk whisky?

Video: Var jameson irsk whisky?

Video: Var jameson irsk whisky?
Video: ICE cold Jack Daniels & coke 🥃🥶 #icecoldjackdaniels #jackdaniels #icedjack #mancavebartender 2024, Kan
Anonim

Jameson Irish Whiskey er en blandet irsk whisky … Nå, først tager vi det bedste af pot still og finkornede whiskyer. Så tredobler vi dem - ikke fordi vi er nødt til det, fordi vi gerne vil, da det giver den sin karakteristiske glathed. Til sidst lagrer vi dem på egetræsfade i minimum 4 år.

Er Jameson whisky fransk?

Jameson er den bedst sælgende Irish whisky i verden. Produceret i vores destilleri i Midleton, County Cork, af m altet og um altet irsk byg, Jamesons blended whisky er tredobbelt-destilleret, hvilket resulterer i enestående glathed.

Hvad er den originale irske whisky?

Du ville være hårdt presset for at finde et mere ikonisk navn i den irske whiskyverden end " Jameson." Jameson-traditionen går helt tilbage til 1740, hvor John Jameson blev født ind i en familie, hvis motto, "Sine Metu" ("Uden frygt"), blev tjent gennem familiens mod til at bekæmpe pirater på åbent hav under …

Hvor kommer Jameson fra?

Jameson Irish Whisky er lavet ved at blande rig pot still whisky lavet af både m altet og um altet byg, med den fineste grain whisky, begge destilleret 3 gange for glathed. Og mens vores byg alt sammen dyrkes lok alt i Ireland, kommer vores vand fra Dungourney-floden, som løber lige gennem vores destilleri.

Hvorfor hedder Jameson Jameson?

I 1810 blev navnet på whiskyen ændret til det, vi alle kender og elsker i dag, John Jameson and Sons Irish Whisky Company, eller Jameson's Irish whisky for kort. Jameson havde dog hård konkurrence, da hans på det tidspunkt ikke var det eneste destilleri i Dublin.

Anbefalede: