Logo da.boatexistence.com

Hvad er sletningskodning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er sletningskodning?
Hvad er sletningskodning?

Video: Hvad er sletningskodning?

Video: Hvad er sletningskodning?
Video: Erasure Coding and Raid Coding Methods Explained | vSAN 2024, Kan
Anonim

I kodningsteori er en slettekode en fremadrettet fejlkorrektionskode under antagelsen om bitsletninger, som transformerer en meddelelse med k symboler til en længere meddelelse med n symboler, således at den oprindelige meddelelse kan gendannes fra en delmængde af de n symboler. Brøken r=k/n kaldes kodehastigheden.

Hvordan fungerer sletningskodning?

Sletningskodning fungerer ved at opdele en enhed af data, såsom en fil eller et objekt, i flere fragmenter (datablokke) og derefter oprette yderligere fragmenter (paritetsblokke), der kan bruges til datagendannelse… Hvis en sådan hændelse opstår, kan paritetsfragmenterne bruges til at genopbygge dataenheden uden at opleve datatab.

Hvad er kravene til sletningskodning?

Krav til sletningskodning

  • Objekter, der er større end 1 MB. …
  • Langtids- eller køleopbevaring til sjældent hentet indhold.
  • Høj datatilgængelighed og pålidelighed.
  • Beskyttelse mod komplette websteds- og knudefejl.
  • Opbevaringseffektivitet.

Hvad er RAID 5-slettekodning?

RAID 5 eller RAID 6 slettekodning aktiverer vSAN at tolerere fejl på op til to kapacitetsenheder i datalageret … Du kan konfigurere RAID 5 eller RAID 6 på all-flash klynger med seks eller flere fejldomæner. RAID 5- eller RAID 6-sletningskodning kræver mindre ekstra kapacitet for at beskytte dine data end RAID 1-spejling.

Hvad er nutanix sletningskodning?

Hvad er Erasure Coding? Sletningskodning forøger den brugbare kapacitet på en klynge I stedet for at replikere data bruger sletkodning en paritetsinformation til at genopbygge data i tilfælde af en diskfejl. Kapacitetsbesparelserne ved sletningskodning kommer ud over deduplikering og kompressionsbesparelser.

Anbefalede: