Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen af fastlåst?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af fastlåst?
Hvad er definitionen af fastlåst?

Video: Hvad er definitionen af fastlåst?

Video: Hvad er definitionen af fastlåst?
Video: Hvad gør en dansk havn fantastisk? -Bliv klogere på definitionen på en god dansk havn 2024, Juli
Anonim

1: for at få (noget) til at synke i våd jord Mudderet kørte fast i bilen Bilen kørte fast i mudderet. -ofte brugt billedligt Det er nemt at sidde fast i detaljer. 2: at sidde fast i våd jord Bilen kørte fast i mudderet. -ofte brugt i overført betydning Historien går i bund efter andet kapitel.

Hvad betyder bogged slang?

et slangord til toilet (sans 1)

Hvor kommer sætningen fastlåst fra?

Formodentlig er det opstået af det faktum, at noget, der rejser hen over en mose, risikerer at sidde fast i mudderet - eller i det mindste bremses betydeligt af det. Så hvis man er 'stivnet', har man svært ved at gøre, hvad end det er, man forsøger at gøre.

Er fastlåst i et formsprog?

At bremse eller belaste nogen eller noget. (En mose er et område med våd, mudret jord, som det er svært at gå igennem.) Lad være med at fordybe din bror med flere forslag - hans papir skal afleveres i morgen, så han er nødt til at forpligte sig til et emne og bare skrive om det !

Hvad er meningen med fastlåst?

1: for at få (noget) til at synke i våd jord Mudderet kørte fast i bilen. Bilen kørte fast i mudderet. … 2: at sidde fast i våd jord Bilen kørte fast i mudderet. -ofte brugt i overført betydning Historien går i bund efter andet kapitel.

Anbefalede: