Logo da.boatexistence.com

Er kløvere gode til hjortejagt?

Indholdsfortegnelse:

Er kløvere gode til hjortejagt?
Er kløvere gode til hjortejagt?

Video: Er kløvere gode til hjortejagt?

Video: Er kløvere gode til hjortejagt?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til at plante fødegrunde til hvidhalehjort, er det svært at slå kløver af flere årsager. Kløver er relativt let at etablere, let tilgængelig, økonomisk overkommelig, og der er en række arter til at håndtere stort set ethvert klima eller jordtype. For at sige det enkelt er kløver et meget alsidigt hjortefoder

Er hjorte tiltrukket af kløver?

Du kan få kløver i enhver gård eller butik, i røde, hvide eller crimson varianter, og alle vil tiltrække hjorte.

Hvilket kløver kan hjorte bedst lide?

I Mississippi Deer Lab blev Frosty Berseem-kløver anset for at være den bedste kløver til hjorte, der blev fundet at være foretrukket frem for alle andre tilgængelige kløvere. Ladinokløver – Denne flerårige kløver er en hybrid udviklet specielt til fødegrunde. Det giver både rådyr og kalkuner præcis, hvad de har brug for, i en kløver, der er let at frø.

Er kløver godt til hvidhalehjorte?

Kløver er relativt let at dyrke, er fyldt med næring, og whitetails elsker det simpelthen Et godt kløverplot vil producere 2 til 4 tons (pr. acre) letfordøjelig plante betyder noget og giv dine whitetails et skud for armen, når det kommer til ernæring. Kløver kan dyrkes i de fleste fødevareområder.

Hvornår skal du plante kløver til hjorte?

Det bedste tidspunkt at plante kløver er i foråret eller sensommeren/det tidlige efterår. Det er også et godt valg til frostsåning.

Anbefalede: