Logo da.boatexistence.com

Er stuart weitzman-støvler rigtige i størrelsen?

Indholdsfortegnelse:

Er stuart weitzman-støvler rigtige i størrelsen?
Er stuart weitzman-støvler rigtige i størrelsen?

Video: Er stuart weitzman-støvler rigtige i størrelsen?

Video: Er stuart weitzman-støvler rigtige i størrelsen?
Video: STUART WEITZMAN FALL 2019 CAMPAIGN FILM STARRING KENDALL JENNER 2024, Kan
Anonim

Fra min erfaring (og chatter med venner, der også har par!), Start Weitzman-støvler er rigtige i størrelsen, men hvis du hælder mellem en halv størrelse større eller en halv størrelse mindre – jeg ville gå med den lidt større størrelse. Jeg er en ægte 8'er, og de 8'ere, jeg bestilte, passede perfekt til mig!

Er Stuart Weitzman-sko størrelsesorden?

Hvordan matcher jeg Stuart Weitzman-skostørrelsen? I modsætning til skostørrelserne Christian Louboutin, Valentino og Aquazzura, med Stuart Weitzman vil du være rigtig i størrelsen eller, afhængigt af modellen, anbefales det at stramme en halv størrelse ned.

Strækker Stuart Weitzman-sko ud?

Der er faktisk et trick ved at tage Stuart Weitzman 5050'erne på, som jeg lærte af en salgsmedarbejder, den dag jeg købte mit første par. Placer støvlen på gulvet stående oprejst. … Rul den øverste halvdel ned over den nederste halvdel af støvlen med din anden hånd. (Bliv ikke bange for at gøre dette- de vil ikke strække ud

Hvordan passer Stuart Weitzman lavlandsstøvler?

Størrelse: Jeg foreslår at går en halv størrelse op Først bestilte jeg min typiske størrelse på 8,5, men de var super stramme på siden af mine tæer og også svære at komme af og på. Når jeg byttede til en 9'er, passede de perfekt! Komfort: Så længe du køber en halv størrelse op, finder du ikke rigtig noget ubehag.

Kører Stuart Weitzman sm alt?

Weitzman og andre ville lave flere mellemhøje pumps med disse robuste, men stilfulde hæle til kvinder, der arbejder på kontorer og ikke vil se ud som om de skal på natklub. 0 fandt denne anmeldelse nyttig. Smuk sko. Den kører lidt sm alt, men efter et par brug strækkes den behageligt ud.

Anbefalede: