Logo da.boatexistence.com

Hvem laver flycraft-flåder?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver flycraft-flåder?
Hvem laver flycraft-flåder?

Video: Hvem laver flycraft-flåder?

Video: Hvem laver flycraft-flåder?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Flycraft er en 2-mands oppustelig, lukket skrogflåde (på linje med en NRS-flåde, men meget mindre), der er skabelsen af Ben Scribner.

Hvor laves Flycraft-flåder?

Vi udleverer flåden til en amerikansk producent, der bygger efter vores specifikationer. Husk, det er vores design. Platformen er også bygget efter vores designspecifikationer. Al slange, skæring, svejsning og bukning udføres lige her i S alt Lake City, Utah.

Er Flycraft godt?

Selv om jeg ikke er forelsket i gulvdesignet, er Flycraft'en blevet en godt lavet investering Muligheden for at transportere og opbevare Flycraft'en uden trailer er en stor fordel. Lange flerdages flodture på dette kompakte fiskefartøj er ikke en mulighed, men daglige eller små overnatningsture er det bestemt.

Er Flycraft selvkørende?

Jeg ved, at flycraft anbefaler klasse II-grænse, men i sidste ende kommer det ned til personen på årerne. Den er ikke selvborgende, så du skal bare lænse den ud mellem de store ting. Det har været en fantastisk tømmerflåde at lære om og absolut ingen fortrydelser ved købet, men jeg vil sandsynligvis opgradere til noget større næste sæson.

Hvor meget vejer Flycrafts?

Vægter 98 LBS . 650 LB-kapacitet. 3-års fabriksgaranti.

Anbefalede: