Logo da.boatexistence.com

Vil emily dukke op i perfektionisterne?

Indholdsfortegnelse:

Vil emily dukke op i perfektionisterne?
Vil emily dukke op i perfektionisterne?

Video: Vil emily dukke op i perfektionisterne?

Video: Vil emily dukke op i perfektionisterne?
Video: Жындар лагері! Эмили жындар лагерінде! Эмили жаңа сериясы 1 серия 5 маусым! 2024, Juli
Anonim

Emily er ikke en del af The Perfectionists, og det er heller ikke de tvillingebabyer, hun og Alison var forældre ved slutningen af PLL. … Hun afslørede, at Emily og hendes døtre, Lily og Grace, er "sikre i palisander", men at tingene ikke var billedskønne.

Hvad skete der med Emily i The Perfectionists?

Ikke så langt inde i The Perfectionists løb blev det afsløret, at Emily og Alison var blevet skilt. Du kan forestille dig, hvor frustrerede fans var, da Pretty Little Liars' spin-off blev aflyst, hvilket lukkede døren for Emily og Alisons fremtid i en overskuelig fremtid.

Optræder nogen af løgnerne i The Perfectionists?

Marlene King, der også fungerede som showrunner for Pretty Little Liars, bekræftede over for Entertainment Tonight, at der er ingen cameos fra de originale fire Liars i sæson 1 af The Perfectionists.

Hvad skete der med Emily og tvillingerne i The Perfectionists?

I slutningen af Pretty Little Liars var Emily og Alison glade og opdragede tvillingerne. Nu, Emily og Alison er ikke sammen, og Alison er langt fra tvillingerne.

Optræder Shay Mitchell i The Perfectionists?

Med skuespilleren Shay Mitchell ikke tilmeldt til optrædener i The Perfectionists, gav det mening, at et brudt ægteskab og eventuel skilsmisse ville være den bedste måde at forklare, hvorfor Emison ikke var virkelig en ting i sæson 1. Men du skal ikke miste håbet om en Emison-forsoning, for Perfectionists skaber og showrunner I.

Anbefalede: