Logo da.boatexistence.com

Hvad er temse-konsistenstjek?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er temse-konsistenstjek?
Hvad er temse-konsistenstjek?

Video: Hvad er temse-konsistenstjek?

Video: Hvad er temse-konsistenstjek?
Video: Consistency Check for Collateral Data 2024, Kan
Anonim

SAP TemSe-konsistenstjek er for at kontrollere, om indtastninger i TemSe-datalageret er konsistente TemSe-konsistensen kontrollerer header-indgangen i tabel TST01 (TemSe-objekter) og objekt, der er knyttet til header indtastning; det kan gemmes i filsystemet eller i databasetabellen TST03 (TemSe-data for objektet).

Hvad er TemSe i sap?

TemSe er en butik for midlertidige sekventielle data; det vil sige, at objekter, der norm alt ikke holdes permanent i systemet, gemmes i TemSe. Spoolsystemet bruger TemSe til midlertidigt at gemme outputdata.

Hvordan rydder man TemSe i sap?

For at udføre sletningen, start rapporten RSTS0030 i dialogen for underområderne af TemSe, hvor konsistenskontrollen fandt inkonsistente objekter. Vælg TST01 og TST03 for checken. Så snart rapporten har genereret objektlisten, kan du slette enten alle eller de valgte uoverensstemmelser.

Hvad er tabel TST03?

TST03 er en standard udskrifts- og outputstyringsgennemsigtig tabel i SAP Basis-applikation, som gemmer TemSe-datadata. … Du kan bruge transaktionskoden SE16 til at se dataene i denne tabel, og SE11 TCode til tabelstrukturen og definitionen.

Hvordan rengør du TST03?

For at slette data fra TST03 og TST01, brug transaction SE14 og vælg alternativknapperne Direkte og Slet data, og tryk derefter på knappen Aktiver og juster database. For at opnå ensartethed skal du udføre datasletningen på TST03 og derefter TST01. Sikkerhedskopier databasen, før du udfører denne opgave.

Anbefalede: