Logo da.boatexistence.com

Hvor er swedesburg pa?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er swedesburg pa?
Hvor er swedesburg pa?

Video: Hvor er swedesburg pa?

Video: Hvor er swedesburg pa?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Placeret omkring et sving på rute 23 mellem Bridgeport og West Conshohocken, denne helt amerikanske landsby – befolkning 1.000 – er virkelig et kvarter næsten skjult i hjørnet af Upper Merion Township. Men det er historien om det moderne Swedesburg.

Er Bridgeport PA rart?

Bridgeport ligger i Montgomery County og er et af de bedste steder at bo i Pennsylvania. At bo i Bridgeport tilbyder beboerne en byforstadsblanding, og de fleste beboere lejer deres hjem. … De offentlige skoler i Bridgeport er højt vurderede.

Er Bridgeport PA på vej?

Det har en fremragende beliggenhed med nem pendling til King Of Prussia og Philadelphia. Den lokale regering tager skridt til at revitalisere samfundet. Det er virkelig en "up and coming" by.

Er Bridgeport PA en township?

Bridgeport er en borough i Montgomery County, Pennsylvania, 18 miles (29 km) nord for Philadelphia ved Schuylkill River.

Hvor sikker er Bridgeport PA?

Er Bridgeport, PA sikkert? B-karakteren betyder, at kriminaliteten er lidt lavere end den gennemsnitlige amerikanske by. Bridgeport er i den 68. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 32 % af byerne er sikrere og 68 % af byerne er farligere.

Anbefalede: