Logo da.boatexistence.com

Hvor er elevatorbroen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er elevatorbroen?
Hvor er elevatorbroen?

Video: Hvor er elevatorbroen?

Video: Hvor er elevatorbroen?
Video: Bro - Sydpå 2024, Kan
Anonim

En hejsbro eller skakt er et lukket område, der bruges til at huse elevatoren, når den bevæger sig mellem niveauer i dit hjem Dette område løber lodret fra den laveste etage til toppen etage. Hejsebroen skal altid bygges, så den overholder lokale regler og til elevatorfabrikantens specifikationer.

Hvad er en hejsbro i en elevator?

: en passage (som en elevatorskakt) gennem eller langs hvilken en ting kan hejses.

Hvad er elevatoren overskredet?

Elevatoroverløbssystemerne omfatter en første krop, der er indrettet til at blive fast monteret på en del af et elevatorsystem eller elevatorskakt, en anden krop placeret inden i den første krop og kan bevæges fra en deployeret tilstand til en tilbagetrukket tilstand i forhold til det første legeme, og en grænseafbryder placeret i en distal ende af …

Hvad er elevatorskakt?

1. elevatorskakt - en lodret skakt i en bygning for at tillade passage af en elevator fra etage til etage. skakt - en lodret passage gennem en bygning (som for en elevator) Baseret på WordNet 3.0, Farlex clipart-samling.

Hvordan fungerer en elevatorskakt?

Elevatorer fungerer via et remskive-agtigt system, hvorved et metalreb forbindes til toppen af elevatorstolen, der kører gennem en "skive" i maskinrummet, ifølge Discovery. Skiven fungerer således som et remskivehjul med riller til at holde fast på met altovet (også kendt som et kabel).

Anbefalede: