Logo da.boatexistence.com

Hvor skal man plante sæbe-yucca?

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man plante sæbe-yucca?
Hvor skal man plante sæbe-yucca?

Video: Hvor skal man plante sæbe-yucca?

Video: Hvor skal man plante sæbe-yucca?
Video: Primitive Yucca Cordage Hammock - Part 1 (Season2, episode 2) 2024, Kan
Anonim

Soapweed yucca kræver veldrænet jord og masser af sollys. Lavt lys resulterer i spinkel vækst og færre blomster. Tillad masser af plads til soapweed yucca. Bladene er skarpe nok til at skære huden, så sørg for at plante sæbe-yucca sikkert væk fra fortove, indkørsler og legeområder

Hvor er det bedste sted at placere en yucca-plante?

Yuccas foretrækker en stærkt oplyst position, helst en sydvendt eller vestvendt side, men de vil vokse under lidt mindre godt oplyste forhold. De kan flyttes udenfor til en varm, solrig terrasse om sommeren - men sørg for at bringe dem indendørs igen, før vejret bliver koldt i det tidlige efterår.

Hvor vokser sæbe-yucca?

Sæbegræs-yucca (Yucca glauca)

Den vokser i tørre stenede jorder i hele Great Plains og er mest udbredt i korte græsprærier og ørkengræsarealer. Disse planter har en lang historie med gavnlig brug. Som navnet antyder, producerer de knuste rødder af sæbe-yucca et skum, der giver en god sæbe eller shampoo.

Har yucca-planter brug for sol eller skygge?

Yuccas bør modtage fuld sol til halvsols. Lavt lysniveau forårsager spinkel vækst og færre blomster.

Hvordan planter du Yucca gloriosa?

Derfor trives den i veldrænet, sandet jord og klarer sig også godt i stenet jord. Ideelt set nyder Yucca Gloriosa-planten en alkalisk jord med en pH-værdi på 5,5 til 6,5. Spanish Sword er tørketolerant, så det skal vandes regelmæssigt.

Anbefalede: