Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder feuillantine?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder feuillantine?
Hvad betyder feuillantine?

Video: Hvad betyder feuillantine?

Video: Hvad betyder feuillantine?
Video: Praline Feuillantine | Patisserie Tricks 2024, Kan
Anonim

Feuilletine, eller pailleté feuilletine, er en sprød konfekt lavet af tynde, sødede crêpes. Crêpe-dejen bages et par minutter, og crêpes får lov til at køle af; Når de afkøles, bliver de sprøde.

Hvad er Paillete?

original fransk kikseknas Denne smuldrende blanding af knuste originale franske 'gauffres dentelles' er klar til at tilføje en let sprød til dine pralinéer og giandujas. Du kan også blande det med tempereret chokolade for at tilføje et sprødt interiør til bonbons, kager og desserter.

Hvad kan jeg bruge i stedet for feuilletine?

Hvad kan jeg erstatte det? Tro det eller ej, corn flakes vil give dig den sprøde sprødhed, som feuilletine giver uden større indsats end at løbe ud til butikken (eller måske række op i dit skab). Jeg bruger knuste cornflakes til at tilføje sprød knas til min hjemmelavede butterfinger-opskrift.

Hvordan opbevarer du Paillete feuilletine?

Lad den køle helt af. Pailletfeuilletinen frygter fugt, så opbevar den i en hermetisk beholder. Bland ikke i fugtige blandinger, da det ellers vil miste sin sprødhed.

Hvad betyder Paillete Feuilletine?

Feuilletine, eller pailleté feuilletine (fransk udtale: [paj. te fœj. tin]), er en sprød konfekt lavet af tynde, sødede crêpes … På fransk er disse sprøde crêpes kaldes crêpes gavottes eller crêpes dentelles; men når de smuldres i små skår, bliver de feuilletine.

Anbefalede: