Logo da.boatexistence.com

Hvorfor 3 aborter i træk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor 3 aborter i træk?
Hvorfor 3 aborter i træk?

Video: Hvorfor 3 aborter i træk?

Video: Hvorfor 3 aborter i træk?
Video: Amandas ulovlige behandling gik helt galt 2024, Kan
Anonim

Gentagende tidlige aborter (inden for det første trimester) skyldes oftest genetiske eller kromosomale problemer i embryonet, hvor 50-80 % af spontane tab har unorm alt kromosomtal. Strukturelle problemer i livmoderen kan også spille en rolle ved tidlig abort.

Hvor almindeligt er det at abortere 3 gange i træk?

Kun 2 procent af gravide kvinder oplever to graviditetstab i træk, og kun omkring 1 procent har tre på hinanden følgende graviditetstab Risikoen for gentagelse afhænger af mange faktorer. Efter en spontan abort er chancen for en anden abort omkring 14 til 21 procent.

Kan 3 aborter bare være uheld?

Fordi abort er så almindeligt, er det ikke usædvanligt, at kvinder har mere end én. At have to eller endda tre aborter i træk kan bare være særligt uheldigt, og det mest sandsynlige resultat for disse kvinder er, at de vil fortsætte med at have en normal graviditet næste gang.

Hvad er årsagen til hyppige abort?

De fleste graviditetstab skyldes kromosomale eller genetiske abnormiteter og er tilfældige hændelser. Abnormiteten kan komme fra ægget, sæden eller det tidlige embryo.

Har nogen haft succesfuld graviditet efter 3 aborter?

Det er rigtigt, at flertallet af mennesker, der har en abort, vil fortsætte med at have en vellykket graviditet, næste gang de bliver gravide (ca. 80 %, fandt en undersøgelse udført i 1980'erne). Selv blandt par, der har haft tre aborter i træk, for mere end det halve, vil den næste graviditet være vellykket.

Anbefalede: