Logo da.boatexistence.com

Fryser slanke kølere?

Indholdsfortegnelse:

Fryser slanke kølere?
Fryser slanke kølere?

Video: Fryser slanke kølere?

Video: Fryser slanke kølere?
Video: RIVIERA 6000 SPORT YACHT Platinum Edition Luxury Family Yacht Tour 2024, Kan
Anonim

Disse alkoholfyldte frosne pops er perfekte til skinny sommerfrysere er otte procent volumen og kun 100 kalorier. Ifølge Slim Chillers hjemmeside er de lavet med otte gange destilleret og kulfiltreret vodka. … Hurtig advarsel: Skinny frysere har alkohol i sig, så de kan tage et stykke tid at fryse

Hvad er en slank køler?

SLIM CHILLERS SKINNY FRYSERE

Laget med premium 8 gange destilleret, kulfiltreret Vodka, denne blanding af Martini-smag vil glæde din palet! Så uanset hvilken "side" du vælger, tag den nye 100 kalorie Slim Chillers Vodka Martini SKINNY FREEZER! Din bagside vil takke dig.

Hvor meget koster slanke kølere hos Costco?

De er tilgængelige i Costco-butikker i staterne Texas, Oregon og Virginia for $19,99. Hvis du ikke bor i en af disse stater, skal du ikke gå i panik; vinpoppene kan bestilles på Slim Chillers hjemmeside. Dette indhold er importeret fra Instagram.

Hvor meget alkohol er der i vodka martini skinny fryser?

Vores Vodka Martini Skinny Freezere og Vodka Cocktail Skinny Freezers er 8 % alkohol i volumen, og vi bruger en 8 gange destilleret, tredobbelt filtreret, vodka; sammen med udvalgte, omhyggeligt afbalancerede smagsvarianter og ingredienser for at skabe de bedst smagende frosne godbidder i 8 fremragende smagsvarianter!

Hvor meget koster tynde frysere hos Costco?

De er dybest set en dessert og cocktail pakket ind i én praktisk pakke. Multipakkerne sælges hos Costco for $19,99 Og med 12 i hver pakke, er det kun lidt over $1,50 pr. pop - ikke en dårlig pris for en martini. De fås i fire smagsvarianter: Lemon Drop, Cosmopolitan, Appletini og Watermelon Lemonade.

Anbefalede: