Logo da.boatexistence.com

Kontrollerede ghidorah mechagodzilla?

Indholdsfortegnelse:

Kontrollerede ghidorah mechagodzilla?
Kontrollerede ghidorah mechagodzilla?

Video: Kontrollerede ghidorah mechagodzilla?

Video: Kontrollerede ghidorah mechagodzilla?
Video: Kontrollerede Transaktioner SKAT blanket 05.021 2024, Kan
Anonim

Den fjende viste sig at være metalbehemothen Mechagodzilla. Under en Reddit AMA afslørede instruktøren af filmen, Adam Wingard, at den mekaniske monstrøsitet i hemmelighed blev kontrolleret af Godzillas gamle fjende, kong Ghidorah.

Hvem kontrollerede Mechagodzilla?

Da Mechagodzilla blev aktiveret før det sidste slag i Godzilla Vs. Kong, det var ikke længere den menneskelige pilot, Ren Serizawa (Shun Oguri), der kontrollerede den mekaniske kaiju, men Godzillas gamle fjende, kong Ghidorah.

Er der et Ghidorah-kranie i Mechagodzilla?

Kong - The Official Movie Novelization, der var faktisk et andet Ghidorah-kranie af ukendt oprindelse inde i Mechagodzilla og ikke bare et stykke af Mecha's DNA, hvorimod den eneste reference til en Det andet kraniums eksistens i filmen er Bernie Hayes, der spekulerer med hensyn til kraniets cockpit, der er en her, og …

Hvem kontrollerer Mechagodzilla i Kong vs Godzilla?

Kong, Madison Russell (Millie Bobby Brown), konspirationsteoretikeren Bernie Hayes (Brian Tyree Henry) og Josh Valentine (Julian Dennison) opdager, at et af kong Ghidorahs tre telepatiske hovederbliver brugt til at skabe og kontrollere Mechagodzilla, med den skæbnesvangre Ren Serizawa (Shun Oguri) som pilot.

Er Mechagodzilla stærkere end Ghidorah?

Mechagodzilla har konsekvent været farligere for Godzilla end Ghidorah Hans arsenal af kraftige missiler og laserkanoner har virkelig presset Godzilla til sin grænse i film som Godzilla Against Mechagodzilla og Godzilla vs. … For det meste har Godzilla hænderne fulde, når han kæmper mod robotkaiju.

Anbefalede: