Logo da.boatexistence.com

Var landet på bakkerne?

Indholdsfortegnelse:

Var landet på bakkerne?
Var landet på bakkerne?

Video: Var landet på bakkerne?

Video: Var landet på bakkerne?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Juli
Anonim

Det er vigtigt at tage sig tid til at huske The Hills, for som det viser sig, var Southern Charms Landon Clements med i serien, omend kortvarigt. … " Jeg var ikke så meget med i showet, fordi jeg på det tidspunkt virkelig ønskede at bygge min karriere op," fort alte Landon til Page Six om sit første indtog i reality-tv.

Arbejde Landon virkelig på bolthouse?

Var Landon virkelig Brents assistent på The Hills? E! News bekræfter, at Landon faktisk var Brents "anden assistent" hos Bolthouse PR. Landon optrådte meget kort i sæson 1, afsnit 3. I afsnittet stopper Heidi FIDM og går på arbejde hos Bolthouse.

Sov Thomas og Landon sammen?

Sidste sæson sluttede Southern Charm på en cliffhanger -- Kathryn Calhoun Dennis anklagede Landon for at være sammen med Thomas, men både Landon og Thomas afviste, at det nogensinde er sket.

Hvorfor forlod Landon Southern Charm?

"Jeg ved, at hvis jeg ønsker at komme til det næste niveau af ting, er jeg virkelig nødt til at komme på arbejde," konkluderede hun. Landon forlod også Charleston fordi der var en begrænset datingpool til hende "Jeg har kendt de fleste af disse fyre, siden jeg var rigtig ung, eller jeg er i familie med dem," indrømmede hun kl. tiden.

Var Lily Collins i et afsnit af The Hills?

Lily Collins ( Sæson 3, afsnit 19 )Efter at være blevet kendt som "pigen der ikke tog til Paris" i sæson 1, Lauren Conrad rejste til City of Light med Whitney Port for at arbejde på en Teen Vogue-indslag på Crillion Ball.

Anbefalede: