Logo da.boatexistence.com

Skal udlejere acceptere sektion 8?

Indholdsfortegnelse:

Skal udlejere acceptere sektion 8?
Skal udlejere acceptere sektion 8?

Video: Skal udlejere acceptere sektion 8?

Video: Skal udlejere acceptere sektion 8?
Video: NEW SECTION 8 LAWS , LEAVING BLACK WOMEN AND FAMILIES HOMELESS 2024, Kan
Anonim

I henhold til boligloven er der ingen bestemmelse, der kræver, at en udlejer accepterer § 8-kuponer. … Du skal betragte enhver potentiel Section 8-lejer som enhver anden lejer. Du kan ikke gøre screeningen sværere eller opkræve højere husleje.

Hvorfor nægter udlejere sektion 8?

Lejere, der ikke indsamler lejehjælp, kan blive slået fra ved, at du tillader Section 8-lejere i din ejendom. De tror måske, at du er en "slumlord", at ejendommen vil være snavset, eller at lejerne vil være respektløse og støjende.

Kan du sige, at du ikke accepterer afsnit 8?

Californiens ejendomsforv altere, udlejere og investorer må stoppe med at annoncere, uanset om accepterer Section 8-ansøgere eller ej. Du kan ikke diskriminere nogen med en boligkupon, hvilket betyder, at du ikke kan udtrykke, at du foretrækker, at § 8-ansøgere ikke ansøgte.

Er det ulovligt for en udlejer at nægte DSS?

Ingen DSS-politikker er ulovlig diskrimination Domstolene har afgjort, at 'ingen DSS'-politikker er ulovlige, fordi de indirekte diskriminerer kvinder og handicappede. Du kan klage til en agent, hvis du har været udsat for DSS-diskrimination i din søgen efter et hjem, uanset dit køn eller handicap.

Kan du afvise sektion 8?

Når loven beskytter folk, der har Sektion 8-kuponer, betyder det, at du ikke kan afvise ansøgere simpelthen, fordi de har Section 8-kuponer. … Faktisk, hvis du ikke behandler sektion 8-ansøgere på samme måde som andre ansøgere, risikerer du rimelige boligovertrædelser baseret på andre årsager.

Anbefalede: