Logo da.boatexistence.com

Hvem er rissa g eks-kæreste?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er rissa g eks-kæreste?
Hvem er rissa g eks-kæreste?

Video: Hvem er rissa g eks-kæreste?

Video: Hvem er rissa g eks-kæreste?
Video: Polina Gagarina - A Million Voices (Russia) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 1 2024, Kan
Anonim

Hvem er Rissa G-kæreste? Rissa har i øjeblikket et forhold til Shaquan Roberts, er en anden YouTuber, og parret driver sammen en youtube-kanal ved navn "Riss &Quan". Siden 2018 har de datet, og deres bong bliver stærkere dag for dag.

Hvem dater Shaquan Roberts?

Shaquan Roberts aka Quan er en berømt Youtuber, Instagram Personality, Boxer og Social Media-stjerne. Han driver en Youtube-kanal sammen med sin kæreste ved navn “Riss & Quan”, som blev startet den 6. januar 2018 og har omkring 2,5 millioner abonnenter.

Har Quan og Quan en søn?

Der kommer en god nyhed fra YouTuberne. Deres navne er Riss og Quan. … Efter lang tid afslørede YouTuberen, at de vil blive velsignet med fødslen af et barn. Denne graviditet var skjult for fans i mange måneder.

Er Rissa en Quan-baby?

Rissa og Quan er gravide! … Parret havde været ordknappe om graviditeten i lang tid. Både Rissa og Quan havde postet billeder, hvor Rissas babybule ikke blev set. YouTubererne brød endelig deres tavshed med en video og afslørede, at deres baby kommer i november 2021.

Fødte Rissa?

Rissa: Min fødselshistorie starter med en lille baggrund for, hvordan jeg fødte min første datter, Celestia. Vi opdagede, at jeg har en høj tolerance over for smerte, og at jeg først begynder at føle mig utilpas, når jeg faktisk er tæt på at føde.

Anbefalede: